Op zoek naar drunense duinen speeltuin?

 
 
drunense duinen speeltuin
Fantastische speeltuin en prachtig terras Reizigersbeoordelingen Het Genieten TripAdvisor.
Op een zonovergoten terras met zicht op de rand van het Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen, en uitgerust met een mooie speeltuin annex waterspeeltuin en zelfs binnenspeeltuin, ligt Het" Genieten, een campingrestaurant/-café/koffiehuis. Het eten komt snel, is lekker en veel.
korte kapsels voor rond gezicht
Home Brasserie Het Genieten.
Het zal u nog moeite kosten om hen met een frietje met een lekkere klodder mayonaise te verleiden om even te gaan zitten! Tijd voor een feestje. Iedereen is welkom in de Brasserie: met z'n' tweetjes, met de kinderen óf met een groep.
buddha to buddha ring
Recreatiepark Het Genieten Kamperen in Kaatsheuvel Recreatiepark Het Genieten.
Met Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen pal naast het park is er altijd iets nieuws te ontdekken tijdens een lange fiets of wandeltocht. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor één van de verhuuraccommodaties, zoals de knusse pipowagen en safaritent!
adverteren
Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen Kids op Reis.
Dit charmante café restaurant is alles wat je verwacht van de bourgondische Brabantse gezelligheid. De kinderen verdwijnen onder begeleiding van opa al snel naar de grote omheinde speeltuin. Naast de speeltoestellen kun je hier tegen betaling meedraaien in de historische draaimolen of springen op de bungee trampoline. Het eten is er meer dan prima en goed betaalbaar. Er is ook een apart kindermenu. Er hangt een gemoedelijke sfeer. Iedereen is welkom, ook de hond! Na de hangop van de week van Zuster Evie vertrekken we moe maar voldaan weer naar huis. Onze oogst dennenappels wordt, in verband met de Olympische Spelen, op een regenachtige middag beschilderd met diverse vlaggen van de wereld. De Loonse en Drunense duinen hebben ongeacht het seizoen en gezelschap altijd een 100% plezier garantie voor jong en oud!
relatiegeschenken
Een dagje in de Loonse en Drunense Duinen. Wandelen, fietsen, paardrijden en MTB.
Andere leuke plaatsen rond de Drunense Duinen. Rondom de Loonse en Drunense Duinen liggen veel herbergen met een terras en speeltuin. Hier kunt u bijkomen van een lange wandeling of fietstocht. Leuke herbergen vindt u bij Giersbergen en bij de Roestelberg.
wasdroger
Herberg De Drie Linden Herberg De Drie Linden.
Gelegen aan de bosrand van natuurpark De Loonse en Drunense Duinen, met speeltuin en groot terras gelegen op het westen is dit de ideale uitvalsbasis voor een activiteit in de natuur met aansluitend een kopje koffie en gebak, een borrel of zelfs lunch of diner.
Duinoord Een heerlijke dagje uit met kinderen in Brabant.
Vooral ons Klimbos in Brabant is erg populair! Dit Klimbos in Brabant is gelegen aan de Loonse en Drunense Duinen. De hoogteverschillen in het Klimbos zijn groot, wat dit Klimbos erg spannend maakt. Dankzij de Saferoller is het Klimbos wel volkomen veilig. Dat maakt een bezoek aan ons Klimbos ideaal voor een dagje uit met kinderen in Brabant! Op zoek naar een speeltuin in Brabant?
Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen.
Ontdek De Loonse en Drunense Duinen. bezienswaardigheden, accommodaties, bushaltes en parkeerplaatsen in en rondom het park. Neem deel aan één van de leuke en leerzame activiteiten in het Nationaal Park! Natuureducatie begint bij de allerjongsten! Scholen boeken hier hun scholenprogramma's.
Het Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen is ideaal voor een weekend weg. Met o.a. de efteling.
Bij het terras naast dit recreatiepark ligt een prachtige speeltuin, een midgetgolfbaan en een dierenparkje. Aan de andere zijde van de Drunense Duinen, vlakbij Udenhout, kunt u overnachten in een chalet of vakantiehuis in Holiday Park Duinhoeve. De hotels en vakantiehuizen bij de Loonse en Drunense Duinen.
Kindvriendelijke wandelroute Kapucijnenberg, Loonse en Drunense duinen.
Afgewisseld met de woeste stuifzandvlakte van de Loonse en Drunense Duinen, waar je kunt genieten van fraaie vergezichten. De zandvlakte van de Loonse en Drunense Duinen is één van de weinige plekken in Europa waar het zand nog in beweging is.

Contacteer ons