Meer resultaten voor speeltuin hoorn

 
 
speeltuin hoorn
Stadsspeeltuin de Speelhoorn in Hoorn, een heerlijk dagje spelen.
Nadat we in het Bakkerijmuseum in Medemblik zijn geweest willen we graag nog iets doen. Het weer is inmiddels opgeklaard en onderweg naar huis komen we langs Hoorn. Nu weet ik dat daar een leuke speeltuin zit, dus de keuze is snel gemaakt.
ijsselmeer enkhuizen
STADSSPEELTUIN DE SPEELHOORN GAAT WEER OPEN. Hoorngids de nieuwsbron voor Hoorn, Zwaag en Blokker.
De openingstijden zijn maandag van 14.00 17.00 uur en dinsdag tot en met zondag 10.00 17.00 uur. Alleen op Koningsdag 27 april is de speeltuin gesloten. Toegangsprijzen bedragen 1, per kind, 8, voor een 10-rittenkaart of 20, voor een gezinsabonnement. Voor groepen en scholen gelden aparte tarieven. Een gezinsabonnement kan je ook in de voorverkoop kopen; dan kost dit 18. De voorverkoop is op 29 en 31 maart van 10.00 17.00 uur. Kijk ook eens op de website voor alle informatie: www.netwerkhoorn.nl. De Speelhoorn vind je op Holenweg 14 achter zwembad De Waterhoorn. Voor meer informatie kun je contact opnemen met De Speelhoorn, 0229 857 261 of speelhoorn@netwerkhoorn.nl. 17-03-2019 190226: Resultaten voetbalclubs Hoorn en de regio zondag 17 maart.
checker
Netwerk Hoorn Wijkwerk Jeugd Stadsspeeltuin De Speelhoorn.
Klik voor het aanvragen van een abonnement. De Speelhoorn is ook heel geschikt om een kinderfeestje te organiseren. Vraag de medewerkers naar de mogelijkheden of kijk op onze flyer. De Stadsspeeltuin is een samenwerkingsverband tussen de gemeente Hoorn en Stichting Netwerk.
seo specialist
Stadsspeeltuin in Hoorn Stadsspeeltuin De Speelhoorn Kidsproof Kop van Noord-Holland.
Stadsspeeltuin De Speelhoorn. 1624 PB Hoorn Openingstijden. Geopend van 2 april t/m 25 oktober 2017. Maandag 14.00 tot 17.00 uur en dinsdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Prijs Dagkaart: 1. Naar de website Direct mailen Toon telefoonnummer. Neem een broodje en drinken mee en geniet de hele dag in De Speelhoorn! Spelen in het zand, schommelen, van de glijbaan of een balletje trappen. De kids zullen zich zeker vermaken in Stadsspeeltuin De Speelhoorn! Met een gezinsseizoenkaart van 20 kunnen jullie in de periode van april t/m oktober elke dag genieten in de super leuke speeltuin.
horloge heren sale
Ballorig Hoorn Overdekt kinderspeelparadijs.
Kom binnenspelen bij Ballorig Hoorn. Een kinderparadijs waar kinderen echt kind kunnen zijn. Ballorig is sinds 1996 het allerleukste dagje uit. Leef je uit op onze speeltoestellen, vier je verjaardagsfeestje of kom met je hele klas spelen tijdens je schoolreisje.
makelaar tiel
Stadsspeeltuin de Speelhoorn Hoorn, Noord-Holland Uitzinnig.nl.
1 reviews Voeg een review toe. Stadsspeeltuin de Speelhoorn scoort een 64, uit 10 op basis van 28 stemmen en 1 review. Anja uit Hoorn 12 november 2012. Het is mooie en leuke speeltuin. De bijna enige speeltuin waar kinderen pret hebben.
Parfum
Een speeltuin bij jou in de buurt.
Speeltuin, tussen 15 en 30 kilometer van Hoorn. De Batavier, Alkmaar, 0 99 jaar Speeltuin/Attractiepark. Speeltuin De Jeugdhoek Koedijk, Koedijk, 2 12 jaar Speeltuin. Speeltuin de Hoef, Alkmaar, 0 12 jaar Speeltuin. Speeltuin OKB Alkmaar, Alkmaar, 0 10 jaar Speeltuin.
Online casino
De Speelhoorn Startpagina Facebook.
Info Alles bekijken. Holenweg 14 22622, km. 31 229 855 763. Speeltuin Sport en recreatie Gemeenschapsorganisatie. Eva van Hoorn centrum voor verloskunde en echoscopie. Kinderboerderij De Woid. Optisport de Wijzend. Moby-Bo little shoe-shop accessories. Nieuws en mediawebsite. Kkb Kinderkledingbank Hoorn.
osdorpplein
De leukste Speeltuinen in Hoorn en omgeving Fijnuit.nl.
Speeltuinen omgeving Hoorn. Uit met kinderen. Speeltuinen binnen / buiten. Actief en sport. Alle uitjes in.: Provincie Noord-Holland 356. Speelpark Oud Valkeveen. de Holle Bolle Boom. Chimpie Champ Aalsmeer. Monkey Town Uithoorn. Speeltuin t Span. Street Jump Wormerveer. De Wadden Speelwereld.
aftrekbaar
Speeltuinen en speelplaatsen voor kinderen Kidsproof Kop van Noord-Holland.
Spelen in de natuur doe je bij Het Boezelbos in Hoorn. Gratis nieuwsbrief met tips. Wil jij iedere maand een gratis nieuwsbrief in je mailbox met de leukste tips? Een klimrek, schommel, wipwap en glijbaan! Het is volop genieten bij de speeltuin in Enkhuizen!

Contacteer ons