Op zoek naar speeltuin rijs?

 
 
speeltuin rijs
Sybrandy's' Speelpark Friesland Oudemirdum 4 reviews DagjeWeg.NL.
Vlieg door de lucht in de Komeet en de SkyDive of wordt het water in gelanceerd met de Nautic Jet. Ook is er een autobaan op een hoogte van circa vijf meter en kunnen de kinderen griezelen in het spookhuis.
Experts
Speeltuin Friesland Gaasterland-Sloten Rijs 2B local.
Er word er minder buiten gespeeld. Kijk daarom eens rond of er in de buurt van Rijs een leuke binnenspeeltuin is. Welkom op de speeltuin pagina van 2Blocal. We hebben hier alle speeltuinen, binnen en buiten op een rij gezet.
koudschuim
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
pennen bestellen met logo
Over Hotel Restaurant Jans Hotel Restaurant Jans.
Dit ging ten koste van de speeltuin en het kampeergebouw / bioscoopzaal die in de tuin achter hotel stond. De laatste restanten van de speeltuin zijn verplaatst naar Sybrandys Speelpark in Rijs. Sinds 2006 heeft de huidige eigenaar het hotel op diverse plekken verbouwd om het gebouw en de kamers een moderne tint mee te geven.
Rate

Nog geen beoordeling gegeven. w. d. v. z. z. 1. Gesloten. 2. Gesloten. 3. Gesloten. 4. Gesloten. 5. Gesloten. 6. Gesloten. 7. Gesloten. 8. Gesloten. 9. Gesloten. 10. Gesloten. 11. Gesloten. 12. Gesloten. 13. Gesloten. 14. Gesloten. 15. Gesloten. 16. Gesloten. 17. Gesloten. 18. Gesloten. 19. Gesloten. 20. Gesloten. 21. Gesloten. 22. Gesloten. 23. Gesloten. 24. Gesloten. 25. Gesloten. 26. Gesloten. 27. Gesloten. 28. Gesloten. 29. Gesloten. 30. Gesloten. 31. Gesloten. Met de muis over de dag geeft de openingstijden. open. gesloten.
Lloyd
Sybrandy's' Ontspanningspark reviews, ervaringen en beoordelingen.
Sybrandys Ontspanningspark is een sinds 1964 bestaand kleinschalig attractiepark tussen Oudemirdum en Rijs in Zuidwest Friesland. Het park is vooral gericht op kinderen tussen de 3 en 13 jaar. Het park bestaat uit een grote speeltuin, met af en toe pretpark attracties.
rijschool
Sybrandy's' Speelpark, een leuk dagje uit.
Voor jongere kinderen is er niets leuker dan de bijzondere attracties in het goedkoopste attractiepark van Nederland. Kinderen tot een jaar of 13 kunnen zich geweldig vermaken in de meer dan 40 attracties en speeltoestellen die het park rijk is.
Online casino
Sybrandy's' Speelpark Wikipedia.
Sybrandy's' Speelpark is een sinds 1964 bestaand kleinschalig attractiepark tussen Oudemirdum en Rijs in Zuidwest Friesland. Sybrandy's' Speelpark voormalig Ontspanningspark en vogelpark is ontstaan uit een vogelpark en fazanterie. Hier werd al snel een speeltuin bij gebouwd. Pas in het laatste decennium van de 20ste eeuw werden echte attracties geplaatst.
Cilinderslot

Contacteer ons