Resultaten voor speeltuin zoetermeer

 
 
speeltuin zoetermeer
Speeltuin Westerpret Bowling en Recreatiecentrum Westerpark Kidsproof Den Haag.
Hier zijn de kinderen wel even zoet, zoveel om te spelen. Ook midgetgolf en quads! Bij Speeltuin Westerpret in Zoetermeer speel je uren buiten. Er is namelijk zoveel te doen. Je kunt er bijvoorbeeld klimmen, glijden, op de trampoline, schommelen, met de kabelbaan en tafeltennissen.
vergoeding
Speeltuin Zoetermeer DagjeWeg.NL.
zoek opnieuw wis zoekfilter. Zoetermeer Speeltuin 8 uitstapjes. speeltuinen in Zoetermeer 8. Natuurspeelplaats De Vrijbuiter. ZOETERMEER, ZUID-HOLLAND Een heerlijke plek om buiten te spelen, zomaar tussen de huizen in Zoetermeer. Ontdek De Vrijbuiter, waar alle ruimte is voor kinderen om veilig in de natuur te spelen.
horloge dames
Pret in Westerpret Westerpark Zoetermeer Ranja en Rosé.
Al eerder hoorde ik van Westerpark. Niet Westbroekpark ook heel fijn overigens, maar een heerlijk park in Zoetermeer met en daar was ie een geweldige speeltuin: Westerpret. En bereid je voor: je bent er niet zo maar weg. Wat kun je er vinden?
tafellamp
Nieuwe waterspeeltuin Zoetermeer: Discovery Stream Watergames More.
Nieuwe waterspeeltuin Zoetermeer: Discovery Stream. Watergames More realiseert een Discovery Stream in Zoetermeer. Een Discovery Stream is een interactief Spray Park waarin een spannende waterstroom centraal staat. Deze stroom is voorzien van diverse speelelementen die de loop van het water kunnen beïnvloeden.
seo tool
Speeltuin Westerpret Zoetermeer Bruist.
Eten, Drinken Overnachten. Speeltuin Westerpret is de gezelligste en grootste buitenspeeltuin van Zoetermeer en omgeving voor kinderen t/m ca. Kinderen kunnen zich de hele dag vermaken met o.a. klimmen, glijden, trampoline, schommelen en kabelbaan maar ook waterpret, tafeltennis, midgetgolf en quadrijden.
kinderopvang zoetermeer
Spelen zoetermeer actief zoetermeer actief.
Speeltuin Westerpret Speeltuin Westerpret, is gelegen in het Westerpark, naast recreatiecentrum Westerpark. De speeltuin heeft heel veel leuke en veilige buitenspeeltoestellen, en een gescheiden speelruimte voor de allerkleinsten. Koffie, koek en ijs verkrijgbaar. Bowling Recreatiecentrum Westerpark. 2716 DZ Zoetermeer. telefoon: 079 351 87 22.
Speeltuin Westerpret Zoetermeer informatie, foto's, reviews en meer Fijnuit.nl.
4.3 / 5 3 recensies. Speeltuin Westerpret is de gezelligste en grootste buitenspeeltuin van Zoetermeer en omgeving voor kinderen t/m ca. Kinderen kunnen zich de hele dag vermaken met o.a. klimmen, glijden, trampoline, schommelen en kabelbaan maar ook waterpret, tafeltennis, midgetgolf en quadrijden.
Een speeltuin bij jou in de buurt.
De Ballebak Zoetermeer, Zoetermeer, 1 12 jaar Speeltuin. Bowling Westerpark, Zoetermeer, 0 99 jaar Speeltuin. Peuterparadijs Zoetermeer, Zoetermeer, 0 3 jaar Overig/Speeltuin. Speeltuin de Kievit, Berkel en Rodenrijs, 2 10 jaar Speeltuin. TRIXS Indoor Trampoline Beachsports park, Leidschendam-Voorburg, 6 99 jaar Overig/Speeltuin/Actief.

Contacteer ons