Meer resultaten voor speeltuin nederhemert

 
 
speeltuin nederhemert
Speeltuin Nederhemert Nostalgie viert hoogtij!
Destijds werd de speeltuin draaiende gehouden door de familie van der Werken uit Nederhemert. In 1934 heeft mijn grootvader, Bas Boere, de speeltuin overgenomen en door de roerige oorlogsjaren geleid. In de jaren vijftig organiseerde hij vele zaterdagavond-festiviteiten met, wat nu live-muziek genoemd zou worden.
seo specialist
Speeltuin Nederhemert Eiland YouTube.
Speeltuin Nederhemert Eiland. CG van Zanten. Afmelden bij CG van Zanten? Abonneren Geabonneerd Afmelden 355. Wil je hier later nog een keer naar kijken? Log in om deze video toe te voegen aan een afspeellijst. Wil je een melding indienen over de video?
koudschuim
Mogelijkheden Speeltuin Nederhemert.
Werken bij Speeltuin Nederhemert. Waar vindt u ons? Prijzen en menukaart. U kunt bij ons terecht voor diverse dingen: het meest belangrijk is natuurlijk spelen met uw kleinkinderen in een authentieke speeltuin onder een aantal eeuwenoude bomen. Als u het spelen moe bent of gewoon lekker aan het fietsen bent, kunt u bij ons vanzelfsprekend ook de inwendige mens versterken op ons grote terras of in de binnenruimte, beiden met zicht op de speeltuin.
relatiegeschenken
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
goedkope wordpress website laten maken
Openingstijden Speeltuin Nederhemert.
Werken bij Speeltuin Nederhemert. Waar vindt u ons? Prijzen en menukaart. Wij zijn in 2018 geopend vanaf 1 april tot en met 28 oktober, het laatste weekeind van de herfstvakantie regio midden, vanaf 10 uur. Een vaste sluitingstijd hebben we niet, aangezien dit sterk afhankelijk is van het weer en drukte.
wikkelfolie
Speeltuin Nederhemert Openingstijden Speeltuin Nederhemert Kasteellaan.
Speeltuin Nederhemert Kasteellaan. Openingstijden Speeltuin Nederhemert Kasteellaan 11 in Nederhemert. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Gebruik de Kaart Route tab om de snelste route te plannen naar Kasteellaan in Nederhemert. Copyright 2007 2019 Openingstijden.nl, onderdeel van Locally.nl B.V.
makelaar tiel
Prijzen en menukaart Speeltuin Nederhemert.
Werken bij Speeltuin Nederhemert. Waar vindt u ons? Prijzen en menukaart. Prijzen en menukaart. De entreeprijs voor onze speeltuin bedraagt 150, per kind. Volwassenen mogen als begeleiding gratis mee en er zal niemand iets van zeggen als u zelf ook gaat schommelen.
Parfum
Speeltuin Nederhemert Heerlijk genieten voor jong en oud Bommelerwaardgids.
Een oud krantenknipsel verhaalt: In het voorjaar van 1915 werd er een schommel en wip geplaatst ten behoeve van de recreatie. De familie van der Werken uit Nederhemert hield de speeltuin draaiende. In 1934 nam Bas Boere, grootvader van de huidige eigenaar Richard Kastelijn, de speeltuin over en leidde die door de roerige oorlogsjaren.
lening huis

Contacteer ons