Op zoek naar speeltuin oss?

 
 
speeltuin oss
Speeltuin Elckerlyc, een leuk dagje uit.
In 1993 is deze speeltuin geopend, voortgekomen uit een initiatief van buurtbewoners die een speeltuin echt misten. De vele unieke speeltoestellen zijn gerealiseerd met de hulp van veel vrijwilligers. Een kabelbaan, piratenschip, glijbanen, een modderbaan en nog veel meer, zorgen voor een geweldig dagje weg. Anna van Schuurmanstraat 604 5344TX Oss.
check speed website
Speeltuin Elckerlyc: Home.
Speeltuin Elckerlyc is een initiatief van de SP in Oss. Voor het ontwerp tekende kunstenaar Ger de Wilde, die vooral als doel heeft om kinderen uit te nodigen tot spel. De speeltuin is een samenspel geworden van houten kastelen met spannende speelhoeken, een piratenschip om te veroveren, struiken om je achter te verstoppen.
buddha to buddha armband heren
Speeltuin Elckerlyc Startpagina Facebook.
OSS Het bestuur van speeltuin Elckerlyc in de Osse Ruwaard heeft voor het eerst in zijn bestaan besloten om het feest bij de seizoensopening uit te stellen. De weersvoorspellingen zijn zo slecht en de speeltuin zo nat, dat het onverantwoord is, schrijft de organisatie op Facebook.
Vindbaarheid
Een speeltuin bij jou in de buurt.
Speeltuin in Oss. Met de kinderen naar een indoor speeltuin of buiten op de schommel, in de draaimolen in de buurt van Oss. Kom kijken en zoek een leuke binnen speeltuin uit. Speeltuin, tot 15 kilometer van Oss. Speeltuin Elckerlyc, Oss, 3 12 jaar Speeltuin.
kerst relatiegeschenken
Speeltuin Mamyloe.
Deze ruim opgezette buitenspeeltuin in Oss is erg leuk voor kinderen van 1 tot 12 jaar. Kinderen kunnen met veel fantasie spelen in de leuke kasteeltjes, de piratenboot en zich. Anna van Schuurmanstraat 604, Oss. Lekker spelen bij Speeltuin Elckerlyc.
makelaar tiel
Speeltuin Elckerlyc: Info.
Anna van Schuurmanstraat 604. 5344 TX Oss. Tel: 0412 652151. Route via Google Maps. Parkeren op de Joost van den Vondellaan nabij de rotonde Heihoeksingel. De blauwe lijn geeft aan hoe u naar de speeltuin kunt lopen vanaf de parkeerplaats.
Verpakkingsmateriaal
Elckerlyc Speeltuin Openingstijden Elckerlyc Speeltuin Anna van Schuurmanstraat.
Elckerlyc Speeltuin Anna van Schuurmanstraat. Openingstijden Elckerlyc Speeltuin Anna van Schuurmanstraat 604 in Oss. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Gebruik de Kaart Route tab om de snelste route te plannen naar Anna van Schuurmanstraat in Oss.
cilindersloten
Speeltuin Elckerlyc: Filmpje.
Anna van Schuurmanstraat 604. 5344 TX Oss. Tel: 0412 652151. Route via Google Maps. Parkeren op de Joost van den Vondellaan nabij de rotonde Heihoeksingel. De blauwe lijn geeft aan hoe u naar de speeltuin kunt lopen vanaf de parkeerplaats.
osdorpplein
Speeltuin Oss Speeltuin Elckerlyc 3 reviews DagjeWeg.NL.
Op de bijbehorende kinderboerderij De Elzenhoek ontmoet je geiten, cavia's' en konijnen. Je leert van alles over de natuur in het Natuur en Milieueducatiecentrum bij de kinderboerderij. Speeltuin Elckerlyc in Oss leent zich ook goed voor een kinderfeestje vanaf 750, p.p.
kruidvat lto3

Contacteer ons