Resultaten voor speeltuin haarlem

 
 
speeltuin haarlem
Speeltuin Burcht ter Cleeff Home.
Onze speeltuin is een heerlijke, ruime en groene speeltuin vlakbij de Kleverlaan in Haarlem. In 1965 werd de speeltuin officieel gebouwd en geopend maar reeds ver daarvoor werd er op de plek door kinderen uit de buurt en ver daar buiten naar hartenlust gespeeld.
lang haar kapsels
Welkom bij speeltuin Floragaarde Speeltuin Floragaarde.
Ik heb er reuze veel zin in, dus ik hoop jullie gauw een keer te zien! Heb je nog vragen of heb je leuke ideeën voor de speeltuin, spreek mij dan gerust aan. Copyright 2018 Speeltuin Floragaarde. Alle rechten voorbehouden.
buddha to buddha ring
Speeltuinen en speelplaatsen voor kinderen Kidsproof Haarlem.
Voor spelen en/of dansen kun je terecht in Speeltuin en recreatievereniging DVS in Haarlem Noord. Een heerlijke speeltuin in Beverwijk met een schip, schommel en glijbaan! Jeugdland is een avonturen en bouwspeelplaats met een speeltuin in Hoofddorp en in Nieuw-Vennep Lees meer.
4g
Linnaeushof Europa's' Grootste Speeltuin.
Linnaeushof mag zich met recht Europa's' grootste speeltuin noemen. Hier spelen kinderen nog écht. De ruim driehonderdvijftig speeltoestellen en attracties bieden kinderen de mogelijkheid om actief te spelen, waarbij het gebruik van de eigen energie en de eigen fantasie voorop staan.
eenhoorn
Home.
In onze geheel vernieuwde speeltuin, waar alle speeltoestellen veilig bevonden zijn, kunnen kinderen schommelen, draaien in de draaimolen, hangmat wiegen, klimmen, klauteren en niet te vergeten iets lekkers kopen. Daarnaast organiseert de speeltuin vele kinderactiviteiten, die het gehele jaar door plaatsvinden.
condensdroger
Speeltuin Jeugdland.
Vrijdag 20 juli Lekker buiten spelen. Ja, ik word lid! Welkom op de website van Speeltuin Jeugdland. Al sinds de jaren 50 zijn wij een van de tofste speeltuinen van Haarlem. Uiteraard proberen wij ons steeds te vernieuwen en te verbeteren.
blog 7x Toffe speeltuinen! Kidsproof Haarlem.
Onze top 6 van fijnste speeltuinen in en om Haarlem zijn deze, kende jij ze al? Speeltuin Burcht ter Cleeff. In de Kleverparkbuurt ligt deze mooie, ruime, groene speeltuin. Om een fijn grasveldje waar je heerlijk met een bal kunt spelen of kunt picknicken vind je voor iedere leeftijd leuke speeltoestellen.
Speeltuin Klarenhof Haarlem Leidsebuurt Centrum Kinderen Speelterrein.
Als lid draag je bij aan een mooi en veilige speelomgeving en kun je mee doen aan de activiteiten die worden georganiseerd in de speeltuin. Wil je lid worden, dan kan je je hier inschrijven. Speeltuin Klarenhof, Brouwersplein 45, 2013 PH Haarlem, 023 531 0657, info@speeltuinklarenhof.nl.
Speeltuin de Eenhoorn de leukste speeltuin van Haarlem.
Bel ons op 023-5361969 als je zeker wilt weten of de speeltuin open is. Niet-leden: 050, p.p. Leden: gratis entree. Word lid en steun de speeltuin voor slechts 20 per jaar voor het hele gezin! De grootste glijbaan van Haarlem!
De leukste Speeltuinen in Haarlem en omgeving Fijnuit.nl.
Appels plukken Olmenhorst. de Holle Bolle Boom. Speeltuin het Paradijsje. Monkey Town Haarlem. Speeltuin t Span. Jump XL Haarlemmermeer. Jump XL Zandvoort. KidsZoo Escape Room. Speeltuin de Eenhoorn. Vorige 1 2 Volgende. Wat gaan we doen? Tips voor een Dagje uit.

Contacteer ons